Menin sitten kirjaamaan itteni facebookiin. Ja nyt sitte oon ihan koukussa. Tässä yksi syy miksi on plokkailu on jäänyt. Minä kirjotan jotain höpölöpöä "profiiliini" ja syynää mitä muut kirjottelevat. Kipeetä. Jospa hankkisin itselleni elämän...

Talolla ei edisty mikään. Aika on kulunut puita kantaessa ja uuneja lämmittäessä. Pakkasta tuntuu riittävän viikkotolkulla. Vesiputket jäätyi sittenkin, vaikka yritin lirutella vettä hanoista. Nyt ei tule pisaraakaan mistään hanasta ! Kovin pitkiä aikoja ei voi talolla oleskella. Pois on lähdettävä kun tulee asiaa vessaan ;) Lämmittämään ei ehdi millään joka päivä. Ostin vielä yhden uuden sähköpatterin.

Sain viimeinkin hankittua muovimattoa. Tilasin sitä alun perin 9m. Mutta tätä 4m leveää ei sitten saanutkaan enempää kuin 4,5m pätkän vain. Otin senkin vähän ja jätin uuden varauksen, mattoa tulee kun tulee. Vaikka eipä kai kiirettä. Kun talo on melkein kuin pakastin, ei lattiamaton asentamisella ole kiire. Laitetaan sitten kun ei enää sormet palele.