Pitkästä aikaa saan laitettua jotakin tähän plokiini. Oma tietokone on ollut telakalla jo useamman viikon. Nyt taivuin sitten postailemaan työkoneelta. Tuntuu kummallliselta kirjoitella täällä ja tähän aikaan. Yleensä parhaat hetket on iltasella omassa tietokonenurkassa, jolloin ajatus virtaa ikäänkuin vapaampana.

Tietokoneeseen on odoteltu uutta osaa. No, yksi kappale tulikin jo postissa, mutta... Osa oli oikea, mutta liian uuden mallinen ! Minun koneeni kun on jo 2 vuotta vanha (siis ikivanha). Eikun uutta tilaamaan. Tietenki tuli joulunpyhät ja lomat ja muut hässäkät. Firma ilmotti, että ovat vielä vuoden ensimmäisen viikon lomalla. Ehkä ensi viikolla sitten.

Minä, joka nii-in hitaasti ja oikeastaan vastentahtoisesti olen antautunut näihin tietotekniikan kiekuroihin mukaan ja opettelemaan kaikenlaisia ohjelmia ja muita näpyttelyjä. Niin. Minä olenkin ihan paiseissa kun tuo helevatun vekotin onkin poissa käytössä. Koko ajan olis muka jottain tarvetta näprätä konetta. Vaikka kyllä huomaa, että ilman konettakin hyvin pärjäisi. Tosi paljon on ollut aivan turhaa nettisurffailua ja muuta piperrystä. Se tietenkin on hankalaa kun lähes kaikki uudemmat valokuvat on koneella. Just joo - kiitos digikameroiden. Ja kaikenlaiset asiat pitäisi hoitaa "netin kautta" ja "sähköpostilla" ... tyyliin: lisätietoja weeweewee.tassameidanomasivu.fi Sähköpostiakin on varmasti kertynyt kun ei pääse niitäkään kattomaan. Voi hyvänen aika.