Uskomatonta mutta totta ! Nyt se on tehty. Olen ostanut talon ! Ihan oikean oman talon !!!

Kaikkein oudointa tilanteessa on, ettei siitä tiedä kukaan muu kuin kaupantekotilaisuudessa olleet (myyjä, kiinteistövälittäjä jne. Ja kaksi parasta kaveriani, joille kerroin jo suunnitelmistani. Sanallakaan en ole edes vihjannut miehelle tai  yhtään kenellekään. Tuntuu aika tyhmältä kun ei voi kertoa kenellekään, ei edes yhtään voi hehkuttaa, että JESSS! Velkaa on enemmän kuin mulla koskaan on ollut tai edes kuvitellut olevan.

Toisaalta tuntuu tosi hienolta, tästä jutusta tulee vielä jotain ! Toisaalta - ei tunnu oikein miltään. Todemmaksi asia varmasti muuttuu kun pääsen tekemään jotakin konkreettista. Nyt ei paljoa vielä voi. Talo vapautuu vasta muutaman kuukauden kuluttua. Sitten alkaa varsinainen savotta, niin sanotusti. Täytyy aloittaa pesuhuoneremontti, maalaukset ym. Piha on raivattava, sillä se on aikatavalla pusikoitunut ja kasvanut umpeen. Nurmikkoa ei ole leikattu kai vuoteen. On käännettävä kasvimaa ja perunapelto. Ihan kaikkein ensimmäiseksi pystytän  koirille aitauksen. Voin sitten pitää niitä mukana siellä, eikä niiden tarvitse olla vaan sisällä tai missään juoksunarussa.

Toistaiseksi on yritettävä keskittyä muihin asioihin. Kuten nyt...pyykkikone on tyhjentämättä ja lapset patistaa nukkumaan.

Oho. Olipa tällä kertaa positiivinen postaus. Ei edes yhtään kiivasta kirosanaa. ;D